Lucinka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stastie v laske

 Milovat a nenavidiet....Ako blizko maju k sebe tieto slova....Mnohy to uz vedia,aj ja.....Ale nechcem.Nechcem ho stretavat na chodbe zdravit sa mu ako ze nic,len tak.Vie to on a viem to aj ja.Milujem ho a zaroven nenavidim.milujem jeho pohlad,jeho usmev,jeho oci,jeho tvar,jeho panske oblecenie, jeho vysoke tenisky, jeho panske tricko a jeho so vsetkymi chybami.MILUJEM HO.A sucesne ho nenavidim.nenavidim jeho usmev patriaci mne ktory otvara maje stare rany,nenavidim pohlad na jeho mikunu na inej babe.Ta mikina bola moja.... uz nie je.Neznasam ked vidim ibe jeho meno svietiace na zeleno na ICQ.Viem ze to pride...rozhovor ktory sa zaklada na klamstve oboch stran...Pyta sa ma ze ako,a ja odpovedam ze ok,pyta sa ma ci sa nanho hnevam ja odpovedam ze vobec,ved sa nemam preco?....Ale on nevidi moje srdce ktore by mu najradsej jednu bez vahania strelilo ved ako mi to mohol spravit.Neznasam ho,je to podly vyuzivac ktoreho velmi milujem.Ale nemozem.NEMOZEM!!!
 
Klamat samu seba mi pride lahsie ako povedat mu nech ma uz nevola na chodbu.Povedat mu ze ma nezaujimaju jeho problemy s babami.Vykricat mu pred vsetkymi ze ho neznasam a nech ma necha na pokoji,ze uz s& nechcem trapit,nechcem po nociach plakat,nechcem sa cely den nanho kukat a usmievat nad tym ako sa kazi a nici ma......NECHCEM...ale zaroven musim,....Myslela som si,ze co, ved to prejde...a nepreslo este stalle nie,a ja uz tiez nechcem....NECHCEM........
 
Milovat a sucasne nenavidet...Myslela som si ze sa to neda.Bolo to krasne...Vek kedy ma nic netrapilo ked som bola len ja,moje kamosky,kruzky,skola a rodicia...ale potom prisli chalani stvorenia ktore k zivoTu nepotrebujes ale bez nich neprezijes.Ich usmev,blbe poznamky,sranda,hra na na niekoho kym niesu,ale aj mile slovo ktore ti obcas povedia ta naplna niecim nepoznanim,nicim krasnym.Aj ty si objektom ich zaujmu a aj ked im nadavas je to len ako medzi kamosmi.Ale co ked ti zrazu zjednej minutry na druhu vyzna lasku a pyta sa ta tu otrepanu a predsa tak peknu a jedinecnu otazku?Chces odmietnnut ,ale co potom.Stratis kamosa,lasku,klud ked sa s nim rozpravas.Ked rozmyslas nad tym ake by to mohlo byt.Povies:ANO,milujem ta!a tym zacnes svoj koniec.Zaciatok je krasny,SMS-ky su svetlom tvojej noci a tie pekne slova:milujem ta,chybas mi....Ale potom pride zlom. „co ak to nemysli vazne,co ak ma inu a aj jej pise tie pekne slova“.Potom pride rozchod,a si tam kde si bola....Stratila si kamosa,lasku,pokoj.Nechces ho viet v triede,na chodbe v meste na ICQ.Bojis sa co ak preve on caka za rohom a ty ho strertnes.Co ak prave on bude na plavarni ked vydes so satne.To:“CO AK???“ta prenasleduje vsade.
 
Tuzis ale zaroven ho nechces stretnut bojis sa,co ak pridu na rad neprijemne otazky.“Mas chalana?“rozmyslas.Budes klamat ze mas,alebo povies ze nie,ze teraz nie,a spytas sa ako je na tom on.Jasne ze niekoho ma a ty sa tvaris ze ta to tesi ale vo svojom vnutry places a chces mu jednu len tak vrazit.Ked sa uz rozidete rozmyslas co si mala povedat.Potom pride skolsky vecierok a ty sa kukas ako poziva inu babu a teb& sa pyta ze skym ides. Odpovedas ze s Radkou,to boli menej ako ked by si mala povedat ze teba nikto nepozval. Tancuju sa spolocenske tance a on s nou tancuje.Vidis jej usmev,jeho usmiate usta a oci...Uz sa na to nemozes pozerat tak odhadzas.On ta pravdaze pozoruje.Ty sa tulas pomaly mestom a nechces ist domov,nechces byt tam.... len sa tak flakas.Milujes ten pocit ked ti vietor fuka do oci a ty mozes kludne plakat..

Moj blog | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014